Harta ofertelor imobiliare de vanzare sau inchiriere

Nordimo este o agentie imobiliara dedicata zonei de vest a Bucurestiului si focusata pe tranzactionarea proprietatilor imobiliare cu cea mai mare valoare de investitie.

Echipa noastra este in permanenta preocupata de ofertarea unor proprietati cat mai aproape de cerintele si nevoile fiecarui comparator, vanzator sau chirias.

Cu un portofoliu in permanenta actualizat, agentia noastra ofera clientilor sai, cele mai bune proprietati din categoria: 4, 3 si 2 camere,  garsoniere si spatii comerciale, precum si case, vile sau spatii de birouri.

   Nordimo Home Finders isi aloca un timp important dedicat consultantei legale administrative, insotind fiecare client, pe tot parcursul definitivarii achizitionarii proprietatii, in fiecare etapa specifica (intocmire si completare dosar, obtinerea de acte si inscrisuri, proceduri notariale).

In urma vastei experiente pe piata imobiliara, compania noastra pune la dispozitia Dumneavoastra, o lista completa de profesionisti specializati, ce va pot usura demersurile in procesul de vanzare, cumparare sau inchiriere (cadastru, certificat energetic, notariat, consultanta juridica).

Indiferent de tipul proprietatii pe care o cautati, de destinatia investitiei Dumneavoastra, Nordimo este gata sa vina in sprijinul clientilor sai, cu cele mai noi oferte si cel mai echitabil comision.

Pentru ca deviza echipei noastre este:

Simte-te acasa!


 Echipa Nordimo Home Finders